Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning så skickar vi omgående en orderbekräftelse via e-post med information om beställningen. Vi uppmanar dig att kontrollera din orderbekräftelse så allt stämmer. Är något oklart så uppmanar vi dig att omgående kontakta oss. Denna orderbekräftelse gäller som kvitto.

Leveranser
Vi skickar alla beställningar med PostNord, DHL Service point el UPS.
Vi levererar som standard 1-3 arbetsdagar efter beställningen. Under vissa intensiva perioder kan det uppstå avvikelser. Du blir meddelad om det skulle uppstå förseningar.

Norden och Europa: 4-6 arbetsdagar
Resten av världen: 5-12 dagar

Vi har alltid fri frakt inom Sverige.
Övriga länder kostar 7€.

Leveransförsening
Du har alltid rätt att häva köpet vid leveransförsening. Vi uppmanar dig att häva köpet via e-post info@cccphockey.se, så att både du och vi får dokumentation på att du har hävt ditt köp.

Ångerrätt och Returfrakt
Vi vill givetvis att ni ska vara så nöjda med er vara som möjligt. Därför har vi alltid öppet köp med ångerrätt i 30 dagar.
Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan, men du får inte använda den. Skicka tillbaka varan lika välpaketerad som den kom. Om en vara är felexpedierad eller felaktigt utskickad står vi självklart för returporto. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar köpet och skickar tillbaka en produkt, så betalar vi tillbaka hela beloppet till dig inom 10 dagar efter vi erhållit returen.

Vi har fri returfrakt. Kontakta vår kundtjänst för att få en fraktsedel för din retur. Du når oss på telefon +46(0)8 447 65 00, eller via mail info@cccphockey.se. Uppge ordernummer i din förfrågan så att vi enklare kan hantera ditt ärende

Returer skickas till:
Ölands logistik center
℅ CCCP Hockey
Bjärby 19
386 94 Färjestaden

Så här returnerar du
1. Kontakta oss via telefon +46(0)8 447 65 00, eller mail info@cccphockey.se och vi kommer att skicka dig returblanketten.
2. Packa din retur
Packa ner din retur i ett emballage som håller för postgången, det går bra att använda samma emballage som du erhållit din order i.
3. Klistra på returfraktsedeln och lämna in paketet på ditt närmaste postombud. Byten och reklamationer bekostar vi.
4. Lägg en ny beställning på hemsidan
Om du önskar byta till en ny produkt går du in på hemsidan och lägger själv en helt ny beställning på det du önskar byta till. Samma sak gäller om du har reklamerat en produkt och önskar få en ny vara.

Storleksbyte
När du gör ett storleksbyte behöver du inte betala returavgift för de varor du skickar tillbaka. Du lägger själv en helt ny beställning på hemsidan för att få det du önskar byta till. Det enda villkoret för detta är att varan kommer tillbaka i originalskick utan defekter som är orsakade av användning.

Kontakta vår kundtjänst för att få en fraktsedel för din byte. Du når oss på telefon +46(0)8 447 65 00, eller via mail info@cccphockey.se.

Paket som inte hämtas
För paket som inte hämtas ut så betalar du fraktkostnad till dig och returfrakt till oss.

Återköp och Reklamation
Du har alltid rätt att skicka tillbaka en vara du beställt. Vi erbjuder 30 dagars returrätt efter att du har mottagit din leverans. Det enda villkoret för detta är att varan samt hang tags och emballage kommer tillbaka i originalskick, du kan ej ångra ditt köp om varan är använd. OBS! Vid återköp är det du som kund som bekostar portot om 39 SEK för din retur.
För att reklamera en vara ska du informera oss via telefon till +46(0)8 447 65 00, eller via e-post till info@cccphockey.se. Vid godkänd reklamation ersätts du för eventuella kostnader. Dina åsikter som kund värderas högt därför ber vi dig att kontakta oss vid åsikter eller bekymmer.

Returer skickas till:
Ölands logistik center
℅ CCCP Hockey
Bjärby 19
386 94 Färjestaden

Bifoga uppgifter om ditt namn, ordernummer, orsak till returen och kontonummer för att vi ska kunna betala tillbaks pengarna.