KÖPVILLKOR

Som kund hos CCCP Hockey godkänner du följande Köpvillkor:

1.1
De allmänna villkoren gäller när konsumenten lägger en beställning via cccphockey.se och undersidor. I samband med beställning ingår du i avtal med RED MACHINE LTD org.nr. C80714, VAT: MT24284828 (CCCP Hockey). Villkoren är enbart tillämpliga för dig som är konsument och som gör beställningar via cccphockey.se sajten.

1.2
Du måste ha fyllt 18 år för att göra beställningar på cccphockey.se. Vi godkänner enligt svensk lag, INTE kreditköp till personer som inte fyllt 18 år. CCCP Hockey förbehåller sig rätten att neka eller göra ändringar i din beställning (t.ex. om Du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

1.3
CCCP Hockey reserverar sig för eventuella bild- och skrivfel på sajten. Detta inkluderar fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt justeringar i pris eller felaktig information angående om en vara finns i lager. CCCP Hockey förbehåller sig rätten att korrigera sådana eventuella fel och att ändra eller uppdatera informationen när som helst. Om felaktigt pris har angetts för en vara som Du har beställt så lovar CCCP Hockey naturligtvis att upplysa dig om detta och invänta ditt godkännande av det nya priset innan CCCP Hockey fortsätter med beställningen. All bildinformation på Sajten ska uteslutande betraktas som illustrationer. Dessa illustrationer kan inte garanteras återge det antal varor Du erhåller eller varans exakta utseende, funktioner eller ursprung. CCCP Hockey ansvarar inte för information på Sajten som kommer från en tredje part.

1.4
Sajten och allt innehåll på denna, ägs av CCCP Hockey. Informationen är skyddad genom bland annat immaterialrättsliga och marknadsrättsliga lagar. Detta innebär att produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om varor, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan skriftligt godkännande från CCCP Hockey.

Personuppgifter
Vi behandlar uppgifter enligt den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna. Dina personuppgifter som du som kund lämnar vid köp sparas i vårt kundregister och kommer inte tredje part tillhanda.